U Klasovim pekarama u Sarajevu i Mostaru raspolažemo savremenim linijama za proizvodnju osnovnih i specijalnih vrsta hljeba, peciva, te polugotovih jela na bazi raznih vrsta tijesta. U ponudi imamo više od  200 vrsta hljeba i peciva.

Proizvodimo kvalitetne pekarske proizvode, koristeći vrhunsko brašno iz sopstvenog mlina, po recepturi čiji je glavni sastojak – ljubav.

Želimo prenijeti ljubav i užitak u dobroj hrani, te spajajući tehnologiju i kreativnost naših uposlenika, pravimo proizvode koji nalaze svoje mjesto na vašoj trpezi.

Program svježih proizvoda

Klas Velepekara svaki dan proizvede više od 60 vrsta hljebova i peciva i na taj način, na regiji Sarajeva, prodavnice dobijaju svježe Klasove proizvode. Svi naši pekarski proizvodi proizvedeni su uz poštivanje najvećih standarda kvalitete i, što je najvažnije, pripremljeni su s puno ljubavi. Ponosni smo na činjenicu da svakodnevno našim kupcima isporučujemo dnevno pečene hljebove i peciva koji su lideri u svojoj kategoriji.

Specijalne vrste hljeba

Klasove specijalne vrste hljeba i peciva su proizvodi koji imaju višednevne rokove trajanja. U to se ubrajaju i pakovani hljebovi.

 

Preuzmite katalog naših proizvoda