Slavimo Ljubav koja traje 120 godina, a slavimo i 50. rođendan našeg zlatnog brenda, Zlatni puder.

Klas kompaniju već 120 godina pokreće ljubav ka pripremi najboljih proizvoda i očuvanju bogatstva recepata naše kuhinje. U Klas proizvode utkana je bosanskohercegovačka tradicija. Uz naše proizvode odrastale su, a i dalje stasavaju nove generacije, zato smo sa našim potošačima povezani neraskidivom vezom.

Teško je zamisliti pripremu hrane najljepših okusa i mirisa bez Klas brašna, tjestenine, pita, somuna ili jufke. Naši proizvodi nalaze se na  trpezama domaćinstava u Bosni i Hercegovini, u zemljama u regiji i svijetu.

Naša najveća snaga uvijek bili uposlenici, koji su nesebično dijelili svoje znanje i ulagali u kreiranje Klas proizvoda. Danas je kvalitet Klas brašna, kolača, tjestenina, jufke, hljeba, konditora prepoznat i nagrađen mnogobrojnim priznanjima u Bosni i Hercegovini i inostranstvu.

Povjerenje naših potrošača, kupaca i društvene zajednice koje smo godinama gradili, smatramo svojim najvećim uspjehom. Primjenom savremenih tehnologija u proizvodnji, ulaganjima u inovacije, Klas je danas moderna kompanija spremna za najveće izazove i novih 120 godina. Živjeli!