Svoje društveno odgovorno poslovanje kompanija Klas d.d. Sarajevo i Klas i Bazar marketi potvrđuju svakodnevnom brigom o svojim uposlenicima i zajednici u kojoj posluje. Posebno njegujemo odgovornost prema kupcima i potrošačima.

U situaciji u kojoj se nalazi cijeli svijet i Bosna i Hercegovina naši uposlenici, na koje smo iznimno ponosni, uspijevaju da dođu do najudaljenijih mjesta i isporuče robu našim vjernim potrošačima.

Tako je bilo i ovaj put, gdje su uposlenici Bazar i Klas marketa u Buturović polju posjetili stanovnike koji žive skro 40 km udaljeni od grada Konjica, u malom mjestu pod nazivom Čelina. Stanovnicima Čeline u ovakvim izazovima sa kojima se susreće naša zemlja, nije pristupačno i lako doći do grada kako bi se obezbjedili sa namirnicama od životne važnosti.

Uvijek smo bili uz naše sugrađane i na raspolaganju širokoj društvenoj zajednici u BiH, pa je tako i bilo i ovaj put. Nadamo se ćemo svi zajedno sa svojim odgovornim i solidarnim ponašanjem prevazići novonastalu situaciju u kojoj smo se svi našli.