Najprodavaniji bosanskohercegovački proizvod u kategoriji industrijskih kolača jeste ukusni Sarko rolat Milk Roll. Atraktivan dizajn uz već prepoznatljivi kvalitet, ovom rolatu ali i cjelokupnom brendu Sarko, dao je novu vrijednost. Sarko je jedan od brendova s najdužom tradicijom u Bosni i Hercegovini, nastao pokretanjem konditoraja u kompaniji Klas d.d. Sarajevo još 1972. godine. Tada je instalirana prva linija za proizvodnju industrijskih kolača i rolata u istoimenom pogonu. Sarko Medo, zaštitni znak proizvoda iz kategorije rolata i tortica, generacijama naših potrošača se osmjehuje i donosi radost najmlađim, ali i onim starijim. Najvažniji sastojak svakog našeg proizvoda jeste ljubav. Proizvod dolazi kao Milk Roll 4, Milk Roll 6 i pojedinačno pakovanje.

Naši potrošači ga s radošću biraju kada idu na izlete, mame ga spremaju djeci za ukusnu školsku užinu, predstavlja poslasticu koja je sjajna nakon ručka ili večere, ili u jednostavno poslijepodnevnu kafu. Na rođendanima omiljeni gost je Sarko medo, a omiljena poslastica Milk Roll.

Posebna vrijednost Sarko Milk Roll jeste ta što su sve sirovine potrebne za nastanak poslastice certificirane Halal certifikatom.